Jouw huis gezelliger maken doe je via het aanschaffen van de juiste eettafel stoelen. Deze bevorderen namelijk de sfeer in jouw huis door hun unieke design, look en gevoel dat ze opbrengen bij mensen. Maar de juiste eettafel stoelen vind is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn immers talloze verschillende soorten eettafel stoelen, dus hoe weet je welke nou goed is? In deze blog wordt inspiratie gegeven die je hier goed op weg meehelpt. Je vindt 5 unieke designs eettafel stoelen die bij ieder huis goed passen.

Eettafel stoel Jay

De eerste eettafel stoel, is eettafel stoel Jay. Deze eettafel stoelen helpen je huis gezelliger maken op meerdere manieren. Zo zorgen de stiksel op de rugleuning samen met het feit dat deze stoel gecapitonneerd is ervoor dat er sfeer aan het huis wordt gegeven. Verder zijn alle kleuren een goede toevoeging aan het interieur, namelijkĀ  antraciet, cognac en army.

Eettafel stoel Amara

Ben jij liever op zoek naar een ander design voor jouw eettafel stoelen? Ga dan voor eettafel stoel Amara. Deze stoel heeft een iconische look, waarbij er geen armsteunen aanwezig zijn. Daardoor komt het minimalistisch over, waarmee het in bijna elk huis kan passen. Verder zit deze stoel uiterst comfortabel en neemt het weinig ruimte op. Het is in dezelfde kleuren beschikbaar als eettafel stoel Jay en is van microfiber gemaakt.

Eettafel stoel Milo

Een andere goede optie voor eettafel stoelen is eettafel stoel Milo. Deze heeft in tegenstelling tot Amara wel een prachtige armsteun. Verder is ook deze design minimalistisch, maar tegelijkertijd ook robuust. Net als de twee voorgangers kun je hier uit cognac, army en antraciet kiezen als kleuren. Deze stoel wordt door velen als trendy en stoer gezien doordat hij een industrieel design heeft. Daardoor kan hij een ideale toevoeging zijn voor jouw huis als dit jouw stijl is.

Eettafel stoel Jax

Zoek jij naar eettafel stoelen die gebruik maken van een buisframe? Kijk dan niet verder dan eettafel stoel Jax. Door het unieke design valt deze stoel meteen op voor jouw gasten. Daarnaast is het zitcomfort op een hoog niveau. Deze stoel is uiterst geschikt indien jij een bord spelletjesavond houdt met gasten. Kies uit moss, antraciet of cognac als hippe kleuren bij deze eettafel stoel. Bij MeubelBaas vind je allerlei extra informatie over deze stoel.

 

Eettafel stoel Pablo

Tot slot kun je ook voor eettafel stoel Pablo kiezen voor bij de eettafel van jouw woning. Deze stoel staat bekend om haar stijlvolle, maar tegelijkertijd stoere design. Dit komt vooral doordat de poten erg breed uitsteken en brutaal ruimte opnemen. Verder bevat deze stoel een roterende frame. Ook kun je hier uit maar liefst vier kleuren kiezen, namelijk geel, donkergroen, donkergrijs en lichtblauw. Je kunt dus voor een opvallende kleur kiezen of juist een iets neutralere kleur. Daardoor is er voor elk wat wils met deze stoel.