Over ons

Curieus interieuradvies verenigt mens & ruimte

Curieus interieuradvies ontwikkelt interieurs voor organisaties in diverse sectoren zoals de zorg, overheid en het bedrijfsleven.

Onze dienstverlening is er op gericht om waarde toe te voegen aan mensen en ruimten. Wij stellen beleving en gebruiker als belangrijke waarden centraal in onze adviezen en werkwijze.  

interieurs voor organisaties

Curieus interieuradvies is in 2002 opgericht. ”De motivatie om Curieus interieuradvies op te richten; ik zag dat organisaties behoefte hebben aan een goed advies, gebaseerd op heldere uitgangspunten. Eerst de klant en zijn visie centraal stellen om vervolgens de vraag passend te kunnen beantwoorden met praktische oplossingen. Oplossingen in de vorm van onderzoeken, interieurontwerpen, producten en trainingen. Wij stellen de vraag centraal, om vanuit een plan het antwoord te formuleren. Curieus interieuradvies moet het mogelijk maken om elke interieurvraagstuk betaalbaar en effectief op te kunnen lossen. Dat kunnen we. Dat hebben wij inmiddels laten zien”.

Onze diensten houden verband met het ontwikkelen van interieurconcepten en het begeleiden van het realisatietraject in opdracht van onze klanten. Curieus interieuradvies is gespecialiseerd in die ruimten waarbij de invloed van licht, oriëntatie en het gericht aanbieden van prikkels direct bijdragen aan het welzijn van gebruikers. Een belangrijk uitgangspunt in onze ontwerpen is dat beweging en contact met buiten, gestimuleerd kunnen worden. Wij ontwikkelen een zichtbare en veilige fysieke omgeving te creëren waarin mensen zoveel mogelijk optimaal kunnen verblijven.

Projecten

Voor onze opdrachtgevers in de zorg bieden wij ook de mogelijkheid om zorgmedewerkers en vrijwilligers te trainen in het gebruik van de nieuwe omgeving. In samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij trainingsmodules die door een ervaren trainer worden uitgewerkt met de betreffende zorgteams.

zorgteam

Vanuit huis werken wij met een team van gepassioneerde ontwerpers en adviseurs aan het ontwikkelen van interieurs waarin we onze klanten laten excelleren.