Natuurlijk wil je dat jouw huis als paleisje voor je aanvoelt. Het moet ingericht zijn in jouw stijl, praktisch en comfortabel zijn, maar ook een echt eye-catcher dat een indruk bij jouw visite achterlaat. Je kunt dat op verschillende manieren doen. Zo kan je bijvoorbeeld een pronkstuk plaatsen in jouw woonkamer. Er zijn echter meer manieren. Welke dat zijn, lees je hieronder!

Vloer

Een vloer is allesbepalend voor de sfeer en uitstraling van een woning. Als je een houten vloer hebt, creëer je al gauw een landelijke en rustiek uitstraling. Een betonnen vloer daarentegen zorgt voor een robuuste en industriële sfeer. Maar wil je naast een luxe uitstraling, ook nog eens vloer die lang meegaat en er blijft uitzien als nieuw? Een keramische vloer leggen is dan zeker wat voor jou. Dit type vloer blijft namelijk lang mooi: het zal zeker een goede indruk achterlaten bij je bezoek! Op deze website kun je er meer over vinden. 

Schilderij

Veel mensen denken dat een ruimte kleiner aanvoelt als je bijvoorbeeld een schilderij of fotolijst aan de muur hangt. Niks is minder waar. Een mooi schilderij aan de muur zorgt juist voor het tegendeel: de ruimte lijkt groter! Heb je een brede wand? Kies dan voor een breed schilderij. Dit accentueert namelijk de ruime lijnen van de muur en hierdoor oogt het alleen maar groter. Hetzelfde effect creëer je met een spiegel of een grote fotolijst. 

Pronkstuk

Je kunt je huis vol hebben staan met allemaal mooie spullen, maar die zullen in het niet vallen doordat er te veel staat. Kies daarom voor een eye-catcher. Haal alle tierelantijntjes weg en kies voor een (groot) meubelstuk of accessoire dat er meteen uitspringt. Denk bijvoorbeeld aan een grote vaas met veel bloemen, een chique bijzettafel of een vintage fauteuil. Less is more gaat in dat geval zeker op!