Waarschijnlijk heb jij net als ik je telefoon vol staan met leuke, mooie en grappige foto’s van jezelf, je vrienden, familie en overige kennissen. Hoe zonde is het eigenlijk dat we niks met deze foto’s doen? Wil jij er wel wat mee doen? Geef ze dan een mooi plekje in huis. Mocht je niet goed weten welke foto je dan waar in huis moet hangen, lees dan snel verder. Ik vertel je namelijk waar iedere soort foto het beste tot zijn recht komt.

Je mooiste foto’s in de spotlight

Uiteraard wil je voor je dierbaarste en mooiste foto’s het beste plekje. Foto’s die iedereen mag zien en waar je echt trots op bent en blij van wordt als je ze ziet. Deze verdienen absoluut een plekje in jouw woonkamer, en dan het liefst vol in de spotlight. Plaats de foto’s bijvoorbeeld in fotolijsten van 60 x 90 cm en richt er een sfeervol lampje op. Zo vallen de foto’s zeker op en dat maakt je interieur meteen een stuk persoonlijker. Uiteraard hoef je niet al je foto’s in een grote lijst te presenteren. Zet ook een paar kleine fotolijstjes in of op een kast.

Een foto wall van herinneringen in de hal

De hal is een plek waar je vaak snel doorheen loopt en waar je meestal niet zo goed weet wat je er mee moet doen. Waarom niet even blijven staan om naar een prachtige foto wall met al je leuke herinneringen te kijken? Foto’s die misschien net niet het ereplekje in de woonkamer verdienen, maar die wel te leuk of grappig zijn om te laten verdwijnen in de camera roll van je telefoon. Vind jij het te druk in de hal of is er gewoonweg geen plek meer? Dan kun je de foto wall ook in het toilet maken. Let wel op: het kan best zo zijn dat je gezinsleden nu nóg langer doorbrengen in het kleinste kamertje.   

Persoonlijke foto’s in de slaapkamer

Heb jij speciale, persoonlijke of misschien zelf intieme foto’s? Dan wil je deze misschien niet ophangen waar iedereen het zomaar kan zien. Voor dit soort foto’s is de slaapkamer de perfecte plek. Hang ze bijvoorbeeld boven je bed of aan het voeteneind, zodat je er iedere morgen en avond naar kunt kijken. Zijn de foto’s erg intiem? Zorg er dan in ieder geval voor dat iemand niet zomaar je slaapkamer in loopt.