Wanneer je al een tijdje hetzelfde interieur aanhoudt, kan het op gegeven moment een beetje saai worden. Gelukkig zijn er een heleboel manieren waarop je interieur op kan fleuren zonder een hele hoop moeite te hoeven doen. In deze blog lichten we een aantal van deze manieren uit.

Fotobehang

Fotobehang is een hele eenvoudige en goedkope manier om je woning een stuk spannender te maken. Doordat het één foto is in plaats van een print, creëer je een ware eyecatcher in de ruimte. Je hebt de keuze uit verschillende afbeeldingen, dus er zit altijd wel wat tussen wat bij jouw interieur past. Ga jij bijvoorbeeld voor een moderne, abstracte foto of heb je toch liever iets romantisch? Ook is fotobehang verkrijgbaar in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Behalve een standaard uitvoering, kun je er ook voor kiezen om een eigen foto op fotobehang af te laten drukken.

Planten

Het toevoegen van planten aan je interieur wordt steeds populairder en dat is niet gek ook. De prachtige vormen en structuren van de bladeren doen het namelijk goed in ieder interieur. Maar naast mooi zijn planten ook goed voor je gezondheid. Ze hebben namelijk een luchtzuiverende werking én hun groene kleur zorgt ervoor dat je minder stress ervaart. Ten slotte zijn planten over het algemeen niet heel duur, waardoor het een goedkope manier is om je woning een metamorfose te geven.

Voeg meer kleur toe

Je wil natuurlijk niet dat je woning op een regenboog gaat lijken, maar wat kleur toevoegen kan zeker geen kwaad! En dat hoeven ook zeker geen neonkleuren te zijn: een wit interieur gaat er al op vooruit wanneer er bijvoorbeeld beige- of grijstinten aan toegevoegd worden. Om eenheid te behouden is het verstandig om een kleurenpalet met maximaal 3 of 4 kleuren vast te stellen en je hieraan te houden.