Een PVC vloer in Veenendaal kent vele voordelen, bekijk ze hier. Het heeft een geweldige uitstraling en zal extra warmte toevoegen in de ruimte waar het gelegd wordt. Een PVC vloer bestaat eigenlijk uit stroken die nagenoeg naadloos tegen elkaar aan gelegd worden. Ze zijn verkrijgbaar in vele, verschillende dessins waardoor er altijd één te vinden is die past bij uw smaak en inrichting. En al heeft een PVC vloer een luxe en rijke uitstraling, u zult verbaasd zijn over de scherpe prijs. Een PVC vloer is slijtvast. Ideaal dus voor woningen waar meerdere mensen onder één dak wonen of in veel belopen bedrijfspanden.

Verwarming en een PVC vloer

Een PVC vloer kan, in tegenstelling tot andere vloerbedekking, zonder problemen over vloerverwarming en vloerkoeling gelegd worden. Op deze manier geniet u van de vele voordelen die verwarming in de ondergrond heeft en een prachtige vloer. Omdat een PVC vloer behoorlijk dun is krijgt warmte de kans om zich goed te verspreiden. Het wordt rechtstreeks aangebracht op de geëgaliseerde ondergrond. Dit wordt gedaan door het te verlijmen. Een aangename temperatuur in combinatie met een mooie PVC vloer, wat wilt u nog meer?

PVC vloer in diverse stijlen in Veenendaal

De één houdt van een houten vloer met levendige uitstraling, de ander van een strakke en moderne look. Geen probleem want een PVC vloer is bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal in vele dessins te verkrijgen. Met het zeer geliefde visgraatmotief past een PVC vloer perfect bij een wat klassiekere inrichting. In de hal, de woonkamer, keuken of werkkamer: in iedere ruimte straalt het rust en warmte uit. Bent u meer fan van een houten vloer waarin de nerven nog duidelijk zichtbaar zijn en het zelfs aanvoelt als echt hout? Ook dat kan bij een PVC vloer. Of een stoere betonlook of een praktische tegelstijl. Laat een PVC vloer met hetzelfde dessin op één verdieping doorlopen. Dit zal zorgen voor een harmonieus geheel. Of durf juist te spelen en combineer verschillende dessins naast elkaar. Kiezen voor een PVC vloer is kiezen voor een vloerbedekking met een duurzame toplaag en comfort. Het is gemakkelijk en snel te reinigen waardoor een PVC vloer geschikt is voor (jonge) gezinnen en aanwezige huisdieren.