Projecten

5 january 2017

Het ontwikkelen van een interieurontwerp voor een bestaande woonvoorziening betreft twee ontmoetingsruimten en gang.

Een mooie opdracht vanuit de opdrachtgever: de huiselijkheid terugbrengen in de ontmoetingsruimten van De Guldehof door middel van een nieuw interieurontwerp!

Wij hebben ons de afgelopen tijd onder andere beziggehouden met het interieurontwerp betreft de huiskamers en gang van De Guldehof in Wateringen.

Door in gesprek te gaan met begeleiders en verzorgers, en door een bezoek te brengen aan de locatie, begrepen wij dat deze ruimten huiselijkheid misten. Een warm welkom en een comfortabele omgeving: dat willen deze mensen (en CURA interieuradvies) graag zien en voelen. In deze situatie hebben wij dat teruggebracht door bijvoorbeeld een gedeelte toe te voegen waar men laag kan zitten; een televisiehoek. Verder hebben wij gelet op materiaal- en kleurgebruik in deze ruimten. Ondanks dat de ruimten niet allemaal direct op elkaar aan sluiten hebben wij deze toch enigszins in dezelfde sfeer weten te brengen om deze zo wel één geheel te maken.

Onze opdrachtgever gebruikt voor dit project de volgende diensten van CURA interieuradvies:
interieurontwerp| projectbegeleiding| training

________________________________________________________________________________________________________________________

Status: in ontwikkeling.

Meer