Blog

5 january 2018

CURA interieur verenigt mens en ruimte.

 Dat doen wij al vanaf de start van het bedrijf in 2012 door onze passie en kennis van zorg en interieurs met u als relatie te delen. In de afgelopen jaren heeft ons team vele belevingsgerichte vraagstukken weten te vertalen naar het best passende interieur. Van visievorming tot en met ingebruikname.

 De afgelopen twee jaar zien wij ons relatiebestand en de vraag naar onze dienstverlening snel groeien. Met deze groei ervaren wij ook een veranderende vraag van onze relaties om naast advies ook mee te denken in de praktische vertaling van ons advies.

 Om verder te kunnen groeien en om onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten bij de vraag van onze klanten, gaan wij onze krachten bundelen met Thereca BV.

Thereca B.V. is ruim 100 jaar specialist in het realiseren van inspirerende interieurs in de zorg. Door de overname van CURA interieur BV door Thereca BV. kunt u als klant blijven profiteren van een aanpak die er op gericht is om met de juiste kennis en ervaring uw zorgvisie te vertalen naar een belevingsgericht interieur.

Met ingang van 1 januari 2018 zullen onze adresgegevens wijzigen naar:

Thereca BV

Productieweg 5

8061 RK Hasselt

Algemeen telefoonnummer: 038-4778560

Meer