Je thuis voelen overstijgt het feit dat je een huis hebt om naar terug te keren, of een dak boven je hoofd als je er een nodig hebt. Het naar binnen kijken van uw woning is net zo belangrijk als het constructief ontwerp en de omgeving.

Dus je denkt dat je huis niet de uitstraling krijgt die je wilt – of zelfs meer, een opknapbeurt is nodig en werkbaar? Laat je huis de allure geven die je leuk vindt door de keuzes van interieurontwerpen die de schaal van bekendheid beklimmen. Hier zijn enkele interieurontwerpen die u het huis kunnen geven dat u in uw woonkamer zoekt


Scandinavisch


Sinds de grote acceptatie in de jaren 1950, is de Scandinavische stijl sporadisch op de voorgrond getreden en wordt deze goed gewaardeerd door de meerderheid van de huiseigenaren die om interieurontwerpen geven. Het ontwerp is zo populair geworden dat het bijna in elk Singaporese huis te vinden is, en zelfs hierdoor ziet het er ook niet al te gewoon uit. Bekend om eenvoud en betaalbaarheid weer te geven boven een vertoon van rijkdom, bestaat het ontwerp in de volksmond uit een mix van houten en bakstenen muren. Sterker nog, het is heel gemakkelijk te onderhouden – voor het geval u een ontwerp van inhoud wilt.


Industrieel

 

Vooral de industriële stijl wordt beschouwd als de meest populaire stijl onder Singaporese huizen, en het lijkt erop dat de populariteit ervan ook niet zal afnemen. Het heeft meer een verstedelijkte uitstraling en een utilitaire smaak, waardoor het een verfijnde allure heeft. Gekenmerkt door bakstenen muren en cementvloeren, kan deze stijl behoorlijk duur zijn.


Eclectisch

 

Dit ontwerp wordt geleverd in verschillende mixen om een ​​zalige remix te vormen. Het eclectische interieurontwerp verandert uw huis in een palet van het conventionele ontwerp afgewisseld met een totaal onconventioneel ontwerp, waarbij zelfs verschillende kleuren en culturele make-up worden toegevoegd die vreemd aan elkaar zijn – als een mix van westerse en oosterse culturele ontwerpen op één plek. De schoonheid van een eclectisch interieurontwerp wordt alleen getoond als het perfect wordt uitgevoerd, anders is het een enorme verspilling en kan het een vreselijk gezicht zijn.


Resort-geïnspireerd

 

Waarom voelt u zich thuis in uw huis als u zich ook op een resort kunt voelen, in uw huis? Dit is de vangst voor iedereen die een ontspannen, koel, kalm, doorschijnend boeiend huis wil om naar terug te keren na een hectische dag; een resort-geïnspireerd interieurontwerp. Dit specifieke ontwerp verbindt je meer met het natuurlijke, gekenmerkt door natuurlijk geïnspireerde elementen en veel groen. Sterker nog, resort-geïnspireerde interieurontwerpen, indien verder, kunnen u helpen het gevoel van de natuur te ruiken en te proeven.


Minimalistisch

 

Dit is ook sporadisch populair geworden in Singapore. Net als bij het Scandinavische ontwerp is het minimalistische ontwerp eenvoudig en overzichtelijk, gemaakt op een manier om een ​​aura van semi-apathie weer te geven ten aanzien van het verkrijgen en behouden van materiële bezittingen, of om daardoor gemotiveerd te worden. Gekenmerkt door weinig ruimtes, basis, en materialen bijna onderhoudsvrij, dit is ook een ontwerp voor de inhoud.

Overweeg je om op een van deze ontwerpen te springen of heb je meer keuzes nodig om het meest geschikte te vinden? Ga niet verder, we hebben u hier gedekt.